Kanteldeuren Hörmann

    

Onze kanteldeuren zijn van het merk Hörmann.

In het middelpunt staan uw wensen: de beste kwaliteit, veel comfort, veiligheid en een grote keus.

Eenvoudig te bedienen, duurzaam en uitgesproken veilig: onze klassieke kanteldeuren zetten al vele jaren de norm voor functionele perfectie, hoge kwaliteit en doordachte detailoplossingen.

Hörmann kanteldeuren hebben niet alleen een uitstekende prijs-prestatie-verhouding, maar bieden u uiteindelijk vele beslissende voordelen bij nieuwbouw en renovatie.
Een Hörmann kanteldeur is een echt merkproduct. Daarmee kiest u voor een maximum aan comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Als toonbeeld voor de hoge veiligheidsuitrusting van de Berry-kanteldeuren zijn de flexibele beschermkappen over de hefarmen en de flexibele kunststoflijsten tussen deurblad en kozijn. Ze verminderen het gevaar voor knellen of inklemmen. Enkel de kanteldeuren van Hörmann hebben een dergelijke hoge veiligheidsnorm.

Wanneer ooit na vele jaren één van de veren aan de hefarm zou breken, dan houden de andere intacte veren de deur. Zo is de deur betrouwbaar tegen neervallen beveiligd. De afstand tussen de veerwindingen is daarbij zo gering, dat ook kindervingers er vrijwel niet tussen gekneld kunnen raken.

Wanneer de deur volledig geopend is, wordt ze tegen de aanslag afgeremd en komt ze in de eindeloopbeveiliging (inkeping van de looprail) veilig tot stilstand.

De speciaal gevormde hefarm drukt het deurblad bij het sluiten vast tegen het kozijn en de deur trekt zichzelf dicht. Zo onstaan er geen kieren tussen deurblad en kozijn.