Rolluiken Roermond - Nijszonwering

Rolluiken Roermond

Bel ons gerust: (0495) 53 56 48
  • Vele mogelijkheden
  • Kwaliteitsvergelijking en demonstraties
  • Specialist in ons vakgebied

Heeft u rolluiken nodig voor uw nieuwe of bestaande woning in Roermond, Someren of Panningen? Denk dan aan Nijs Zonwering in Weert. Sinds 1967 hebben wij talloze rolluiken geïnstalleerd bij nieuwe en gerenoveerde woningen in de regio Roermond, Someren en Panningen. Door deze ervaring zijn wij in staat om rolluiken voor iedere soort woning in ons assortiment op te nemen. Kijkt u op uw gemak eens rond op onze website en neem contact op bij vragen.

Geld besparen met rolluiken voor uw woning in Roermond, Someren of Panningen

Bij Nijs Zonwering heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten rolluiken. Veel mensen kiezen voor rolluiken om hun woning in Roermond, Panningen of Someren minder inbraakgevoelig te maken, en dat is ook zeker een valide reden om rolluiken aan te schaffen. Minder bekend is dat kwaliteitsrolluiken u ook kunnen helpen om geld te besparen. Onze rolluiken zijn namelijk opgebouwd uit twee aluminium wanden met daartussen isolatieschuim. Zo kunnen rolluiken u helpen om geld te besparen op uw energierekening.

Andere redenen om rolluiken aan te schaffen

Het aanschaffen van rolluiken kan nog een aantal voordelen hebben buiten de isolerende en inbraak vertragende werking. Zo kunnen rolluiken uw woning in Helden, Heeze of Budel voorzien van betere privacy omdat ongewenste ogen niet meer naar binnen kunnen gluren, en door de isolatielaag wordt omgevingsruis zoals lawaai vanaf de straat gedempt. Bij sommige rolluiken, zoals onze Screen-rolluiken van S_Onro, kunt u zelfs de hoeveelheid lichtinval regelen dankzij de speciale eigenschappen van deze rolluiken.

Soort rolluik is afhankelijk van het type woning

Wat voor rolluiken het beste passen bij uw woning in Budel, Heeze of Helden, is afhankelijk van het soort woning. Zo hebben wij opbouwrolluiken die boven een bestaand raamkozijn kunnen worden geplaatst. Hierdoor kunnen deze rolluiken op iedere woning zonder problemen worden gemonteerd. Bij inbouwrolluiken is dit een ander verhaal omdat de kast van de rolluiken moet worden ingebouwd in de ruimte boven het kozijn. Daar moet rekening mee gehouden worden tijdens de bouw en daarom zijn dit type rolluiken geschikt voor nieuwbouwwoningen. Voor meer informatie over het type dat bij uw woning past kunt u het beste even contact opnemen met Nijs Zonwering.

Wij hebben ook rolluiken voor uw dakraam

Iedereen met een dakraam zal herkennen dat de zolder erg warm kan worden in de zomer. Rolluiken van Velux zijn dan ook erg geschikt om het dakraam van uw woning in Budel, Helden of Heeze af te dekken en zo de warmte buiten te houden. In de winter werkt de isolerende waarde omgekeerd en zullen de rolluiken bijdragen aan een aangenamere temperatuur.

Meer informatie of een afspraak maken met onze montageservice

Als u nog twijfels heeft over de juiste rolluiken voor uw woning dan helpen wij u natuurlijk graag om deze twijfels weg te nemen. Hiervoor staat ons team u dan ook graag te woord. Weet u al wel wat voor rolluiken u wilt, dan kunt u door te bellen ook meteen een afspraak maken met onze montageservice. Doordat wij zelf in Weert zijn gevestigd kunnen wij op zeer korte termijn bij u in Budel, Heeze of Helden langskomen om de door u gekozen rolluiken te monteren. Hiervoor kunt u dan ook contact opnemen via telefoonnummer (0495) 53 56 48. Natuurlijk bent u van maandag tot en met zaterdag ook van harte welkom in onze winkel in Weert. Tot snel!

Andere bezoekers bekeken ook:

Garagedeuren Weert | Screens Nederweert

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht