Hörmann Garagedeuractie 2020

Garagesectionaaldeur RenoMatic 2020 vanaf € 949,-*

Goede warmte-isolatie

De garagesectionaaldeur RenoMatic is dubbelwandig thermisch geïsoleerd. Door de 42 mm dikke panelen loopt de deur op een prettig rustige wijze. De panelen zijn aan de buitenkant voorzien van een polyestergrondlaag.  De binnenkant van de panelen zijn verkrijgbaar met een zilverkleurige zinklaag met beschermingslak. De trekverentechniek met het gepatenteerde veer-in-veersysteem of de torsieveer met geteste veerbreukbeveiliging beschermt het deurblad tegen  omlaagvallen. Dankzij de goede warmte-isolatie zijn de deuren zeer geschikt wanneer uw garage direct op het huis aansluit of wanneer men vanuit de garage toegang tot de woning heeft.

Optimale en duurzame bescherming

De 4 cm hoge kunststof kozijnvoet die bestand is tegen bros worden, beschermt het kozijn langdurig tegen mogelijke corrosie en, anders dan bij de oplossingen van andere fabrikanten, ook bij aanhoudende wateroverlast. De kozijnvoet omsluit het kozijn in het roestgevoelige gedeelte volledig. Zo bewijst Hörmann wat duurzame bescherming betekent.

Verhoogde inbraakbeveiliging

De garagesectionaaldeur RenoMatic is voorzien van een automatisch deurvergrendeling . Wanneer de garagedeur dicht is, klikt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. Zo is deze direct stevig vergrendeld en tegen optillen beveiligd. Deze deurvergrendeling is volledig mechanisch en werkt dus ook zonder aandrijfmotor en stroomvoorziening.

* Vrijblijvende adviesprijs incl. 21% btw voor de actiematen, zonder opmeting, montage, demontage en afvoer. Geldig t/m 31-12-2020.

Voor meer informatie en voorwaarden, download onze actieflyer: