Rolhekken

Beveiligingsrolhek ruit: profiel Ruit-14

Ruit-14 rolhekken zijn openmazige pantsers en zijn opgebouwd uit staalverzinkt buis 14x1.2mm.
Het rolhek geeft door de ruit-achtige vormgeving een zeer goede doorkijk en is sinds jaar en dag een vertrouwd beeld in de binnenstad. Ruit 14 rolhekken zijn robuster dan Ruit-8 en worden vaak toegepast bij doorgangen als portieken en parkeergarage's. De rolhekken kunnen aan zowel de boven- als de onderzijde worden voorzien van staalverzinkte gewalste lamellen. Hierdoor kan gemakkelijk een dicht onderstuk ter hoogte van een borstwering worden gemaakt. Deze toepassing wordt vaak in portieken gebruikt. Ruit-14 kan als optie worden uitgevoerd met een horizontale roede waardoor de maasopening kleiner wordt en het geheel versterkt.

Specificatie profiel Ruit-14

Gewicht : 13 kg/m2
Max. breedte : 6000 mm
Max. hoogte : 3600 mm
Max. m2 : 18 m2
Maasopeningen : 155 mm breed, 85 mm hoog.
Materiaal : sendzimir verzinkt stalen buis 14 x 1,2 mm machinaal gebogen en onderling verbonden door middel van schakels welke om het rondstaal geperst worden.
Afwerking : het pantser is standaard staalverzinkt.
Optie : tegen meerprijs in elk gewenste Ral-kleur leverbaar.

 

Beveiligingsrolhek recht: Profiel SR-96

SR-96 rolhekken zijn openmazige pantsers en zijn opgebouwd uit staalverzinkte ronde buis 18 x 1,5 mm dik. Het rolhek geeft door de rechthoekige vormgeving een zeer goede
doorkijk en een rustig beeld in de achterliggende etalage of ruimte. De horizontale buizen zijn aan elkaar verbonden met vertikale schalmen waardoor een open rolhek ontstaat. De rolhekken kunnen aan zowel de onder- als bovenzijde worden voorzien van gesloten staalverzinkte gewalste lamellen. Hierdoor kan gemakkelijk een dicht onderstuk ter hoogte van een borstwering worden gemaakt. Aan de onderzijde van het pantser wordt een dubbelwandig geextrudeerd aluminium profiel toegepast met rubber stootrand.

Specificatie profiel SR-96

Gewicht : 10,5 kg/m2
Werkende hoogte : 96 mm
Werkende breedte : 25 mm schalm
Wanddikte : 1,5 mm
Max. breedte : 7000 mm
Max. hoogte : 3600 mm
Max. m2 : 18 m2
Maasopeningen : 350 x 78 mm
Materiaal : staalverzinkt, geextrudeerd aluminium onderlat
Afwerking : verzinkt
Optie : tegen meerprijs in elk gewenste Ral-kleur leverbaar

 

Beveiligingsrolhek vlak: Profiel Ruit-PLS 18/4

Het Ruit-platstaf rolhek is een pantser dat door zijn ruitvormige model een bijzonder goede doorkijk heeft. Het is vervaardigd van staalverzinkt platstaf en in diverse afmetingen leverbaar. Het platstaf materiaal wordt gebogen en met speciale schakels aan elkaar verbonden. De schakels dienen tevens als scharnierend onderdeel van het pantser.
Het model heeft door zijn vorm en materiaal een zeer grote stijfheid en stabiliteit en is sinds jaar en dag een vertrouwd beeld in de binnenstad. De rolhekken kunnen aan zowel de bovenals aan de onderzijde worden voorzien van staalverzinkte gewalste lamellen. Hierdoor kan gemakkelijk een dicht onderstuk ter hoogte van een borstwering worden gemaakt.
Het pantser kan worden versterkt en de maasopeningen kunnen worden verkleind door het aanbrengen van extra horizontale strippen. In een etalage kan worden gekozen om een klein gedeelte aan de onderzijde met deze strippen uit te voeren.
Doordat het pantser is voorzien van een doorlopende zijafwerking kan het goed worden toegepast bij frequent gebruikte afsluitingen zoals parkeergarage's etc.

Specificatie profiel Ruit-PLS 18/4

Gewicht :  15 kg/m2
Max. breedte : 7000 mm
Maasopeningen : 140 x120mm.
Materiaal :staalverzinkt platstaf
Doorzichtpercentage : 85-90%
Optie : tegen meerprijs in elk gewenste Ral-kleur leverbaar.
: in uitvoeringen leverbaar: 16/4, 18/4 (bovenstaand product), 20/4