Connexoon

Connexoon

Connexoon io maakt het mogelijk o.a. zonwering, rolluiken en garagedeuren met een app op de smartphone te bedienen. Dit betekent dat u, waar u ook bent, deze producten kunt checken en bedienen via de bijbehorende apps. Connexoon io maakt gebruik van drie unieke apps voor drie verschillende zones in huis: Terrace, Window en Access. Allen met unieke, duidelijke en praktische functies voor meer woongenot.

Verschil Connexoon io versus TaHoma:

TaHoma is dé Smart Home oplossing om de hele woonomgeving te bedienen en om via smartphone of tablet actief op de hoogte te worden gehouden van de situatie thuis. Connexoon io is gericht op consumenten die alleen io zonwering, rolluiken of garagedeuren/hekken thuis of onderweg willen bedienen en controleren met smartphone. 

 

Met een druk op de knop uw rolluiken dicht. Controleer op afstand of de rolluiken dicht zijn en gebruik sensoren om de rolluiken automatisch te laten reageren op omstandigheden. Met de timer functie kunnen de rolluiken op gewenste tijden open of dicht.

Eenvoudig

Bedien uw rolluik zoals u wilt met uw mobiele telefoon, waar u ook bent.

Slim

Maak uw rolluik intelligent met sensoren zodat deze zelf kan reageren op licht en temperatuur situatie. Bovendien kunt u een bericht ontvangen wanneer een deur of raam open gaat.

Tijdsklok

Gebruik een timer om uw Rolluik op gewenste tijden open of dicht te laten gaan.

Controleer uw huis

Ga met een gerust gevoel van huis! Met één druk op de knop controleert u of de rolluiken nog open zijn, en kunt u deze eenvoudig dicht doen.

 

Met een druk op de knop uw hele terras in de juiste sfeer. Controleer op afstand of de zonwering dicht is en gebruik sensoren om de zonwering automatisch te laten reageren op omstandigheden.

Eenvoudig

Bedien uw zonwering zoals u wilt met uw mobiele telefoon, waar u ook bent

Slim

Maak uw zonwering intelligent met sensoren zodat deze zelf kan reageren op licht en temperatuur situatie.

Controleer uw huis

Ga met een gerust gevoel van huis! Met één druk op de knop controleert u of de zonwering nog uit staat, en kunt u deze eenvoudig dicht doen.

 

Met een druk op de knop het hel of de garagedeur open of dicht met de smartphone. met de geofencing functie (beta) kunnen deze openen wanneer de bewoner bijna thuis is. Controleer op afstand of het hek of de garage open of dicht is.

Eenvoudig

Bedien uw rolluik zoals u wilt met uw mobiele telefoon, waar u ook bent.

Slim

Uw garagedeur en hek kan automatisch op gaan wanneer u aan komt rijden dankzij geo-fencing (beta functie).

Controleer uw huis

Ga met een gerust gevoel van huis! Met één druk op de knop controleert u of uw garagedeur of hek nog open is, en kunt u deze eenvoudig dicht doen.

Geef toegang op afstand

Staat er iemand voor uw huis terwijl u niet thuis bent? Geen eenvoudig toegang tot uw huis op afstand met uw mobiele telefoon.