Openslaande garagedeuren van het merk Hörmann

       

Met openslaande garagedeuren kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren NT80-2 zijn echter ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren. Zo blijft het klassieke uiterlijk behouden, zonder afstand te doen van de voordelen van de huidige functionaliteit en veiligheid.

Openslaande garagedeuren van hoogwaardig materiaal

De dikke, stalen panelen gevuld met polyurethaanschuim zorgen voor de nodige stevigheid van de openslaande garagedeuren. Ze garanderen een lange levensduur. Bovendien isoleert het materiaal zeer goed en voorkomt u zo onnodig warmteverlies. Dat bespaart energie wanneer de garage bijvoorbeeld als hobbyruimte wordt gebruikt.

Kies het model dat voldoet aan uw eisen

Openslaande garagedeuren van Hörmann zijn in drie uitvoeringen beschikbaar. De NT 60-2 is de uiterst solide basisversie. De NT 80-2 en TC80-2 zijn de thermisch geïsoleerde varianten. Hiermee houdt u de warmte nog beter binnen. Bovendien beschikt deze deur over een vijfvoudige vergrendeling. Dit geeft een veilig gevoel en is wel zo prettig wanneer u waardevolle spullen in uw garage of bijgebouw heeft staan.

Uw perfecte deur samenstellen

Bij Nijs Zonwering kunt u de deur aan uw wensen aanpassen. Gaat uw voorkeur uit naar blauwe panelen met een Woodgrain-oppervlak of heeft u liever witte Silkgrain panelen inclusief een raam in de deur? U heeft ruime keuze uit kleuren, motieven, oppervlakken, scharnieren en handgrepen. Voor nog meer comfort kiest u voor een deurdranger met vaststelmogelijkheid of automatische bediening.

Ga voor een vakkundige installatie

Wilt u graag openslaande garagedeuren laten plaatsen? Bekijk dan de mogelijkheden en neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar (0495) 53 56 48 of een e-mail te sturen. Ook ons online contactformulier invullen is mogelijk. Dan ontvangt u spoedig bericht van ons.