Een kanteldeur voor uw garage

    

 

Wanneer u een kanteldeur van het merk Hörmann wilt voor uw garage, staan wij van Nijs Zonwering voor u klaar. Bij ons staan uw wensen centraal. We leveren de beste kwaliteit, veel comfort, veiligheid en een ruime keuze. Onze garagedeuren zijn eenvoudig te bedienen, duurzaam en uitgesproken veilig. Onze klassieke kanteldeuren voor garages zetten al vele jaren de norm voor functionele perfectie, hoge kwaliteit en doordachte detailoplossingen. Hörmann kanteldeuren hebben niet alleen een uitstekende prijs-prestatie-verhouding, maar bieden u uiteindelijk vele beslissende voordelen bij nieuwbouw of renovatie van uw garage. Een Hörmann kanteldeur is een echt merkproduct. Daarmee kiest u voor een maximum aan comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een zeer veilige kanteldeur voor iedere garage

Als toonbeeld voor de hoge veiligheidsuitrusting van de Berry-kanteldeuren zijn de flexibele beschermkappen over de hefarmen en de flexibele kunststoflijsten tussen deurblad en kozijn. Ze verminderen het gevaar voor knellen of inklemmen. Enkel de kanteldeuren van Hörmann hebben een dergelijke hoge veiligheidsnorm voor garages. Wanneer ooit, na vele jaren, één van de veren aan de hefarm zou breken, dan houden de andere intacte veren de deur. Zo is de deur betrouwbaar tegen neervallen beveiligd. De afstand tussen de veerwindingen is daarbij zo gering, dat ook kindervingers er vrijwel niet tussen gekneld kunnen raken. Wanneer de deur volledig geopend is, wordt ze tegen de aanslag afgeremd en komt ze in de eindeloopbeveiliging (inkeping van de looprail) veilig tot stilstand. De speciaal gevormde hefarm drukt het deurblad bij het sluiten vast tegen het kozijn en de deur trekt zichzelf dicht. Zo ontstaan er geen kieren tussen deurblad en kozijn.

Bekijk de mogelijkheden en neem contact op

Wilt u graag een kanteldeur of ander type garagedeur door onze specialisten laten plaatsen? Bekijk dan de mogelijkheden en neem dan contact met ons op via (0495) 53 56 48 of stuur ons een e-mail. Het online contactformulier invullen kan ook. Dan hoort u spoedig van ons.