Garagedeuren Weert

✔ Zowel particulier als zakelijk

✔ Kwaliteitsvergelijking en demonstraties

✔ Specialist in ons vakgebied

Nieuwe garagedeuren voor uw woning in Budel, Meijel, Roermond of Weert zijn een kwestie van maatwerk. Niet alleen omdat garagedeuren andere afmetingen kunnen hebben, maar ook omdat garagedeuren een groot gedeelte van het aangezicht van uw woning bepalen. Nijs Zonwering in Weert heeft zich sinds 1967 bekwaamd in het ontwikkelen van zonweringen en garagedeuren voor zowel de particuliere als de zakelijke markt in de regio Budel, Meijel en Roermond. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden voor op maat gemaakte garagedeuren bij uw nieuwe of bestaande woning.

Bekijk de Hörmann Garagedeuractie 2020!

Garagedeuren met veel opties bij Nijs Zonwering in Weert

Als u op zoek gaat naar aanbieders van garagedeuren dan komt u in de omgeving van Weert en Roermond behoorlijk wat verschillende aanbieders en soorten garagedeuren tegen. Zo kunt u kiezen uit sectionaalddeuren of kanteldeuren. Ook rolpoorten en plafondschuifdeuren passeren de revue. Bij Nijs Zonwering vindt u niet alleen al deze opties terug voor een aantrekkelijke prijs, maar zelfs met de mogelijkheid om de gekozen garagedeuren uit te breiden met bijvoorbeeld beglazing of een extra deur. Na het maken van uw keuze hoeft u alleen nog maar een afspraak te maken zodat ons montageteam bij u in Budel of Meijel langs kan komen om de garagedeuren vakkundig te installeren.

Ontwerp uw eigen garagedeuren

Als u net een nieuw huis heeft gekocht in Budel, Roermond of Weert, dan wilt u natuurlijk wel garagedeuren die volledig bij uw woning passen. Daartoe heeft Nijs Zonwering een zeer gevarieerd aanbod aan garagedeuren voor u, waarbij u de stijl, het materiaal en de kleur zelf kunt kiezen. Op deze manier wordt het mogelijk om uw eigen garagedeuren te ontwerpen. Zo weet u in ieder geval zeker dat uw woning de uitstraling krijgt die bij u past. Al onze garagedeuren zijn overigens onderworpen aan strenge controles omtrent veiligheid en voldoen aan de geldende Europese normen.

Ontvang meer informatie voor een weloverwogen keuze

Bij Nijs Zonwering begrijpen wij dat het kiezen van garagedeuren voor uw nieuwe of bestaande woning in Meijel, Roermond of Weert een beslissing is waar u over na moet denken. Daarom voorzien wij u ook graag van meer informatie zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Hiervoor kunt u ons bellen via (0495) 53 56 48. Onze medewerkers staan u graag te woord. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Weert van maandag tot en met zaterdag.

Neem contact op