Patio

De luxe van een extra (buiten)ruimte dankzij een PATIO

U hebt een tuin of terras? Met een PATiO-overkapping van Harol maakt u er een gezellige ruimte van, mooi beschut tegen zon en regen, en ’s avonds verlicht én verwarmd.

  • Geschikt voor kleine en grote oppervlaktes (van 5 tot 13 meter).
  • Extra accessoires voor nog meer comfort: gootkits, afdekkappen of vaste doeken voor afsluitingen rondom.
  • Eenvoudige elektrische bediening.
  • Kwalitatieve doeken.
  • Extra verwarming en verlichting mogelijk

Meer informatie? Klik hier voor de brochure.

11 verschillende mogelijkheden:

2 vrijstaande PATiO's

PATiO Phoenix

Vrijstaande, zelfdragende aluminium structuur. De strakke PVC-doek in V-vorm voert het water afwisselend af aan beide kanten.

PATiO Reverse

De waterafvoer van deze zelfdragende aluminium PATiO is geïntegreerd in de structuur via een gootkit. Geschikt om rondom af te schermen met screens of SL 400.

 

9 niet vrijstaande PATiO's

PATiO Alu

Een pergolastructuur in aluminium en inox met ingebouwd vouwdak: past bij elke stijl en persoonlijkheid.

PATiO Evo

Te vergelijken met de PATiO ONE, maar met voetpalen. Aan de voorzijde zorgt een afdekkap voor een mooie afwerking. Waterafvoer via de voetpalen.

PATiO Infinity

Vergelijkbaar met de PATiO Stil, maar standaard met rechte, niet doorlopende voetpalen met daarbovenop gemonteerd het gootprofiel. Makkelijke montage van bijkomende wind-­ en regenafscherming aan de zijkanten.

PATiO Level

Een robuuste aluminiumconstructie met een nieuwe profieldoorsnede en een uitgekiend waterafvoersysteem. De PATiO Level biedt u een uitzonderlijk comfort én een ruime kleurkeuze van afwerkingslakken.

PATiO One

Een ideale oplossing voor een massieve, strakke overkapping tussen twee muren. De PATiO One heeft één groot geleiderprofiel wat overspaningen tot 8 m mogelijk maakt.

PATiO Stil

Een PATiO Tecnic met schuinstaande, doorlopende voetpalen voor een aparte look. Onder deze PATiO met zijn open structuur is het heerlijk genieten. Zijn strakke design beschikt over een geïntegreerd gootprofiel en een regenafvoer via de voetpalen.

PATiO Technic

Een innovatief vouwdaksysteem dat sluit in een handomdraai. Het is zeer eenvoudig te monteren op een bestaande of eigen constructie en vormt de basis voor de modellen Alu, Wood, Woodplus, Stil en Infinity.

PATiO Wood

Een PATiO Tecnic met een houten frame: PATiO Wood combineert de moderne technieken met de unieke uitstraling van hout. Standaard uitgevoerd in gelamineerde Noorse den.

PATiO Woodplus

De look van hout, de voordelen van aluminium: ziedaar het unieke karakter van de PATiO Woodplus. Tussen de houten stijlen wordt het water via een uniek systeem van aluminiumconstructies afgevoerd. Ook de dakgoot is vernuftig in de structuur verwerkt. Modern comfort met een natuurlijke uitstraling? Zoek niet verder.