Rolhordeuren

Dit is een insectenhor welke in standaard maten verkrijgbaar is of op maat wordt gemaakt voor voornamelijk deuren of schuifpuien. Rolt van links naar rechts of andersom. Het gaas rolt altijd strak op door spanning tussen twee veren. Deze kan ver uit het midden bediend worden, zonder dat men de bedieningslijst omtrekt.
Hierdoor is deze ook geschikt voor bediening door kleine kinderen. Het gaas kan extra zichtbaar gemaakt worden door de bijgeleverde gaasstickers, die men zelf op het gaas kan plakken.
Mocht men desondanks toch tegen het gaas aanlopen dan is éénmaal openen en sluiten vaak voldoende om het gaas weer in de geleider te krijgen.

Wanneer de rolhordeur niet wordt gebruikt, zit deze netjes opgeborgen in de compacte cassette. Met een kleine cassettemaat hoeft de rolhordeur  geen storend element te zijn in uw huis. Bovendien kan de kleur volledig worden aangepast aan uw wensen. Na de montage kan er een fijn-afstelling plaatsvinden om de veerspanning te optimaliseren. Hierdoor kan het terugklappen van de bedieningslijst tot een minimum worden beperkt.

De slimme vorm van de glijblokken, voorkomt dat de bedieningslijst schuin gaat. Het is zaak dat deze lijst mooi evenwijdig blijft aan de cassette, om de rolhordeur probleemloos te laten functioneren.

Het gaas dat wij gebruiken geeft een perfect doorzicht.