Safelamel

Eigenschappen Safe-lamel

Safe lamellen zijn van het merk Heroal. De safe-lamellen zien eruit als een normale aluminium lamel, maar de schuim die hierin zit is veel harder, waardoor het rolluik meer stabiliteit krijgt. Zo is het rolluik beter vandalismebestendig omdat de lamellen veel harder zijn en dus minder snel buigen of beschadigen.
In combinatie met safe-zijgeleiders en Somfy Oximo WT electromotor met anti-optil functie goed geschikt als inbraak vertragend rolluik.

Veiligheidsrolluiken van Heroal bieden wat betreft vorm en kleur alle estische mogelijkheden van het Heroal-systeemportfolio. Daarmee worden veiligheidsrolluiken van Heroal desigselementen die de harmonie van een gevel kunnen benadrukken of estetische accenten aan kunnen brengen.

Maatvoering / kleuren:

Type:

RS37 RC2

 

Belangrijkste eigenschappen:

De Heroal mini safe lamel is uitgevoerd met een dikkere aluminiumlaag en een extra-harde 2-componenten schuimvulling, waardoor deze zeer stabiel is en een hoge weerstand biedt tegen uitbuigen. De robuuste veiligheidsgeleiders zijn van dikwandig geëxtrudeerd aluminium, zodat deze veel moeilijker open te plooien zijn dan een standaard zijgeleider.

Merk:

Heroal

Max. breedte:

4200 mm.

Max. hoogte:

3000 mm.

Max. oppervlakte:

10,5 m2

Aantal lamellen per m.:

27 lamellen

Gewicht:

8 kg/m2

Kleuren:

      

      

 Let op: de hier afgebeelde kleuren kunnen afwijken van originele kleuren. (bij benadering)