Garagedeuren

Hörmann garagedeur L-profilering met glad paneel

Klant wilde graag zijn auto onder de carport zetten, maar had openslaande garagedeuren, waardoor dit niet goed mogelijk was.

Hij heeft daarom gekozen voor een Hörmann sectionaaldeur met een strak design. Een mooi resultaat!

Dubbele Hörmann sectionaaldeur

Deze klant heeft gekozen voor een aluminium kozijn en 2 sectionaaldeuren in dezelfde kleur en de vloer is  aangepast met een hardstenen dorpel.

Dit is in zijn geheel uitgevoerd door Nijs Zonwering, naar de wens van de klant.

Hörmann Sectionaaldeur M profilering te Weert

LPU40 M profilering Woodgrain met loopdeur.

Deze klant wilde graag de voordelen van een sectionaaldeur mét het gemak van een loopdeur.

Hörmann Sectionaaldeur S-profilering te Weert

Dit is een voorbeeld van een handbediende deur. Aan de voorzijde zit een ontgrendelingshandgreep. De klant heeft gekozen voor een S-profilering. De deur heeft 4 panenelen met elk 4 stroken. 

Dubbele garagedeur met vensters te Weert

Opvallend aan deze deuren zijn de twee grote lichtvensters in de bovenste sectie. Deze lichtvensters zorgen voor meer lichtinval in de garage.

Hörmann garagedeur M-profilering te Weert

Garagedeur met een M-profilering en een houtstructuur. De deur bestaat uit 4 secties met elk twee stroken. De verlichting in de overstek maakt dit plaatje compleet!

Hörmann garagedeur M-profilering te Nederweert

Garagedeur met M-profilering en aan de bovenkant twee lichtdoorlatende vensters zodat er meer licht in de garage valt. Opvallend detail is het noodontgrendelingsslot bovenaan in de deur. De wens van de klant was dat de deur ten alle tijden van buitenaf geopend kon worden, ook bij stroomuitval.

Garagedeur met cassettepaneel te Nederweert

De klant heeft bewust gekozen voor een cassettepaneel omdat deze vorm ook terug komt in de voordeur van het perceel. Zo vormt het één geheel.

Subscribe to RSS - Garagedeuren