Terrasoverkappingen

Weinor Glaswand W17

Afsluiting terras door Weinor W17 glaswand.

 

Lewens Murano Integrale

Murano Integrale biedt variabele bescherming tegen regen, temperatuur en te veel zonlicht. Een glazen dak met geïntegreerd zonnescherm. Deze uitvoering heeft palen onder de goot, voor maximaal benutbare ruimte onder het glazen dak.

Lewens Integrale met glaswand

Lewens Integrale met glaswand. Dit dak met glaswand heeft een uitstekende kwaliteit, geintegreerde zonwering en een professionele uitstraling. Door de glaswanden kunt u langer genieten van het buitenleven.

Lewens Murano Integrale

Veelzijdig instelbaar volgens weer en seizoen. Murano Integrale biedt variabele bescherming tegen regen, temperatuur en te veel zonlicht. Een glazen dak met geïntegreerd zonnescherm. De zon draait, de zonwering draait mee. Bijzonder praktisch! Daarnaast is er ook nog gekozen voor een screen aan de voorzijde.

Weinor Plaza Pro woonhuis Weert

Deze klant heeft voor een Plaza Pro gekozen omdat op deze manier de zon ook aan de voorzijde beter geweerd wordt.

Weinor Terrazza woonhuis Nederweert

De klant wilde binnen geen licht verliezen, daarom is hier gekozen voor een glasdak ipv een polycarbonaat dak.

Alluma V92 woonhuis Nederweert

De klant wilde graag een overkapping met glas en twee staanders. Voorheen was dit nog niet mogelijk met een breedte van 6 meter. Dan kreeg de klant meerdere staanders waardoor het uitzicht op de tuin werd belemmerd. Toen de V92 van Alluma op de markt kwam, werd het wel mogelijk om een overkapping met een breedte van 6m mét glas op twee staanders te plaatsen. Op deze manier konden we aan de wensen van de klant voldoen!

Subscribe to RSS - Terrasoverkappingen