Zonweringen

Knikarmscherm Opal Design te Weert

Dit knikarmscherm geeft een moderne uitstraling aan het nieuwbouwhuis.

Uitvalscherm met opdruk te Weert

Het is mogelijk om een bedrijfslogo op het zonweringsdoek te laten drukken. Dit kan in verschillende kleuren, met alleen tekst, maar ook met tekst en afbeelding(en).
U kunt het helemaal aanpassen aan de kleuren van uw bedrijf, dit zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf!

Schoepenzonw. te Venlo

Schoepenzonwering, ook wel: 'de wimpers van het gebouw' genoemd. Het is een zeer efficiënte, vaste, architectonische zonwering. Het geeft het gebouw een moderne uitstraling.
Door haar aanwezigheid aan de buitenzijde van het gebouw, heeft de zonwering een belangrijke impact op het uitzicht van het gebouw. Naast de functionele eisen is de esthetiek van de zonwering ook heel belangrijk!

Schoepenzonw. te Heythuysen

Schoepenzonwering is ideaal voor boven een winkelpand. Het is weerbestendig en het geeft het pand een moderne uitstraling. Door haar aanwezigheid aan de buitenzijde van het pand, heeft de zonwering een belangrijke impact op het uitzicht van het gebouw. Naast de functionele eisen is de esthetiek van de zonwering ook heel belangrijk!

Daarnaast hebben we de bovenverdieping van dit winkelpand voorzien van opbouwrolluiken.

Plaza Home te Weert

Bij deze woonhuis hebben we meerdere Plaza Home terrasoverkappingen geplaatst. De stabiele constructie met staanders zorgt voor een bijzonder goede weerstand tegen windbelasting. Omdat het doek oprolbaar is, creëen we voor deze klant een overkapping op de momenten wanneer de klant dat wil.

 

Markisolette te Koningsbosch

Door gebruik te maken van Markisolette bij dit winkelpand, kan het naar keuze gedeeltelijk als screen en gedeeltelijk als scherm gebruikt worden!  Deze zonwering rolt eerst verticaal naar beneden langs het raam en klapt vervolgens uit als een uitvalscherm. De wens van deze klant was vooral het voorkomen van zij-inval van de zon. Dit was het beste te realiseren met een Markisolette. Daarnaast geeft dit product het pand een chique uitstraling.

Markisolette monumentaal pand

De markisolette geeft dit pand een prachtige uistraling. De kleuren zijn goed afgestemd op de kleur van het pand en vormen samen een mooi geheel. De knikarmschermen op de achtergrond van de foto hebben hetzelfde soort doek waardoor het samen één geheel vormt.

Markisolette te Weert

Deze klant twijfelde tussen een screen of een uitvalscherm, de oplossing vonden we in de markisolette! Deze zonwering rolt eerst verticaal naar beneden langs het raam en klapt vervolgens uit als een uitvalscherm. De bovenverdieping van dit woonhuis hebben we voorzien van windvaste screens. De kleuren van deze screens komen terug in het doek van de Markisolette, zodat het een mooi samenhangend geheel vormt, naar wens van de klant. De klant heeft bewust gekozen voor Markisolette beneden en screens voor de bovenverdieping.

Markiezen te Kessenich

Markiezen roepen een gevoel van pure nostalgie op. Naast een romantische, stijlvolle uitstraling hebben ze talrijke functionele voordelen. Zo bieden Markiezen ruimte voor openslaande ramen/deuren en beschermen ze tegen zonlicht van opzij. Bovendien is dit type zonwering nauwelijks windgevoelig.

Pagina's

Subscribe to RSS - Zonweringen