Standaard screens

Eigenschappen:

De standaard screen wordt geassembleerd in onze eigen werkplaats.

Screendoek wordt geweven van glasvezeldraden. Het doek heeft daardoor een enigzins open structuur. Warmte en zonlicht kunnen tot 88% gereflecteerd worden, maar het zicht naar buiten blijft behouden. Vanzelfsprekend is er een rijke keuze in kleuren, zodat er altijd een perfecte combinatie gemaakt kan worden met de omkasting en kozijnen.

Deze screen is niet windvast. Screens worden geleverd met een rechte, een afgeschuinde of een afgeronde kap in de maten 75, 85 of 95 mm.

Screens kunnen handmatig bediend worden met band, koord, staaldraad of windwerk met slingerstang. Het bedieningspunt kan zowel binnen als buiten worden aangebracht. Optimaal comfort bereikt u met electrische bediening. U gebruikt naar keuze een willekeurig te plaatsen schakelaar of afstandbediening.

De volgende maten zijn leverbaar:

Leverbaar t/m 5,5 m2.

Extra opties:

Ook de zon- en windautomaat is bij een screen een interessante optie. Wanneer u niet thuis bent, maar uw interieur toch wilt beschermen tegen zon en warmte, biedt de zon- en windautomaat een perfecte oplossing. De automaat bedient uw zonwering, zodat u er geen omkijken meer naar heeft!