Lewens Murano

Lewens Murano

Wie zit er nu niet graag buiten in de tuin op het terras, om van een stukje natuur te genieten?! En met een geïntegreegd zonnescherm houdt men zelfs de grootste zomerhitte tegen. Voor lichte momenten met onbelemmerd uitzicht. ’s Nachts naar de sterren kijken, in de winter sneeuwvlokjes tellen, in de zomer zelfs bij onweer het gevoel hebben gezellig buiten te zitten … een glazen dak of veranda creëert altijd een buitengewone leefruimte. En als het licht of de hitte te fel wordt, bieden de zonneschermen van Lewens bescherming zo veel of zo weinig als men zelf wil!

Het grote voordeel van een Lewens dak is dat er in veel gevallen maar twee staanders nodig zijn. U behoudt dus vrij zicht op uw tuin. Veel voorkomende maten voor een Lewens afdak met 2 staanders zijn: 6m x 3,5m(uitval) / 6,5m x 3m(uitval). Een ééndelig systeem heeft als maximale maat 7m x 5m (uitval). Grotere maten worden gekoppeld uitgevoerd. Heeft u afwijkende maten? Wij geven u gaag advies over de mogelijkheden.

Er zijn twee versies van het Murano dak:

  • Murano Vetro: glasdak zonder zonwering
  • Murano Integrale: glasdak met geïntegreerde zonwering

 Vetro

Glazen dak voor het overdekken van terrassen en andere buitenruimten aan het huis. Beschermt tegen het weer zonder het uitzicht  te belemmeren. Verkrijgbaar als type 'gelijkliggend' met palen onder de dakrand of type 'oversteek'  met palen achter de dakrand. Max. 700 cm breedte en 500 cm diepte.

Integrale:

Glazen dak met geïntegreerd, opliggend zonnescherm voor terrassen en andere buitenruimten aan het huis. Combineert bescherming tegen weer en zon. Eveneens verkrijgbaar als type 'gelijkliggend' met palen onder de dakrand of type 'oversteek'  met palen achter de dakrand. Max. 700 cm breedte en 500 cm diepte.

Opties:

  • Inbouwverlichting dmv geintegreerde ledverlichting over de volledige lengte van de liggers. (eventueel dimbaar)
  • Rondom glaswanden of spiekozijnen
  • Terrasverwarming

Type gelijkliggend

 

 

 

 

Met staanders onder de dakrand. Compacten modern voor maximaal benutbare ruimte onder het glazen dak. Bij dit type liggen regengoot en staanders in één vlak. Het regenwater wordt via het glas, de regengoot en de binnenkant van de palen afgevoerd.

Type oversteek

 

 

 

 

Met staanders achter de dakrand. Hierbij kunnen de staanders bijv. op het betegelde terras staan, terwijl het dak over het terras uitsteekt. Omdat het regenwater bij dit type niet door de staanders kan worden afgevoerd, wordt een regenketting van roestvrij staal bijgeleverd.