Bovenzijde veranda

Harol VZ

  

Eigenschappen:

Een Harol verandazonwering biedt de ideale oplossing om de temperatuur in uw veranda onder controle te houden. Niet alleen de warmte, maar ook de lichtinval wordt gedoseerd, wat voorkomt dat uw meubels, gordijnen en behang verkleuren.

De Harol verandazonwering is een op maat gemaakte zonwering die bovenop uw veranda geplaatst wordt: de zonnewarmte wordt tegengehouden vooraleer ze zich via het glas in de woning kan verspreiden. De afstand tussen het glas en het zonweringsdoek laat een goede luchtcirculatie toe zodat de opgestapelde warmte tussen het glasoppervlak en het doek permanent wordt afgevoerd. Een Harol verandazonwering is een ideale temperatuurregelaar!

De ruime keuze aan gestel- en doekkleuren laat u toe de verandazonwering perfect af te stemmen op de kleur van de verandaprofielen. Met een Harol verandazonwering wordt uw veranda des te meer een verlengstuk van uw woning, waar het steeds aangenaam vertoeven is.

De Harol verandazonwering is vervaardigd uit hoogwaardige materialen: robuuste en RVS aluminium profielen, kunststof onderdelen, rot- en schimmelwerende doeken. De kast zit vast op de geleiders, die via bevestigingssteunen op de verandaprofeielen bevestigd worden. Die steuntjes zijn, naar keuze, verkrijgbaar in aluminium of kunststof. Voor dakvensters zijn verhoogde steunen mogelijk, die de afstand tot het glasdak verhogen. Het doek wordt op zekere afstand van het verandadak gehouden door de positie van de geleiders en een kabelveersysteem dat het doek constant onder spanning houdt. Tussen de zijgeleiders en het doek is ruimte vrijgelaten om een goede ventilatie en warmteafvoer te verzekeren.

De Harol verandazonwering wordt electrisch aangedreven. Ze kan ook volledig automatisch gestuurd worden via een koppeling aan een zon-windautomaat. U kan als u wil ook gebruik maken van een afstandbediening. Hierbij is er geen bedrading nodig en zo wordt kap en boorwerk in uw woning uitgesloten. Voor meer informatie over bedieningsmogelijkheden, zie: bedieningen en besturingen.

Voordelen:

  • hoge afwerkingsgraad
  • hedendaagse vormgeving
  • geschikt voor montage op elke gangbare verandaconstructie
  • gebouwd uit corrosiebestendige materialen
  • zonweringsdoek is in opgerolde toestand, volledig opgeborgen in de kast, beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf
  • goede ventilatie en warmteafvoer