Zonwering Roermond

✔ Zowel particulier als zakelijk

✔ Kwaliteitsvergelijking en demonstraties

✔ Specialist in ons vakgebied

Voor een goede zonwering in Roermond, Someren, Budel, Panningen of elders in de regio, gaat u natuurlijk naar een lokale aanbieder die bekend staat in de regio om de kwaliteitsproducten en de goede service die zij leveren. Kortom, u gaat naar Nijs Zonwering! Vanuit ons pand in Weert zorgen wij al sinds 1967 voor het leveren en monteren van verschillende soorten zonwering in Roermond, Someren Panningen, en de rest van Oost Brabant en Limburg. Onze ervaring en servicegerichtheid heeft geleid tot een uitgebreid aanbod aan verschillende vormen van zonwering. Graag geven wij u hier meer informatie over.

Lees meer

Zonwering voor uw woning in Roermond zelf samenstellen

Een zonwering bepaalt voor een groot gedeelte het aanzicht van uw woning in Roermond of Helden. Daarom kunt u bij Nijs Zonwering zelf uw zonwering samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende ophangsystemen en soorten zonwering, en ook de kleur kunt u helemaal zelf bepalen. Kies voor een zonwering van Nijs Zonwering die bij uw woning in Helden, Budel of Panningen past. Dan weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit en een uitstekende dienstverlening.

Het voordeel van een zonwering van Nijs Zonwering

Allereerst is er natuurlijk het voordeel van het buiten houden van zonnestralen waardoor het binnen minder warm wordt. Met een goede zonwering kan de temperatuurdaling in uw huis in Budel of Helden al gauw oplopen tot 7 graden. Bij een binnen zonwering, zoals jaloezieën of gordijnen, is dit verschil een stuk minder groot aangezien de zon dan alsnog vol op het raam kan schijnen. Door bijvoorbeeld zonnescreens aan te schaffen kan dit effect in de winter echter ook omgedraaid worden. Dat komt door de luchtlaag die zich tussen de zonwering en het raam bevindt. Dit werkt een beetje op dezelfde manier als de spouwmuur in uw huis. Deze lucht wordt opgewarmd en daardoor blijft uw woning in de winter ook een stuk warmer.

Kies uit diverse soorten zonwering

We heten niet voor niets Nijs Zonwering en hebben dan ook een groot aanbod aan verschillende soorten zonwering voor uw woning in Someren, Panningen of Roermond in ons assortiment opgenomen. U kiest uit de volgende soorten zonwering:

Wij geven u uiteraard graag meer informatie over deze typen zonwering. Hiervoor neemt u contact met ons op door te bellen naar (0495) 53 56 48. Natuurlijk is het ook mogelijk om te komen kijken in onze showroom in Weert voor de zonwering die het beste bij uw woning in Budel, Helden of Someren past.

Neem contact op